Google

Солор технолоджи-най-добрата оферта
СОЛАР ТЕХНОЛОДЖИ - НАЙ-ДОБРАТА ОФЕРТА ЗА СЛЪНЧЕВА ИНСТАЛАЦИЯ

СОЛАР ТЕХОЛОДЖИ е не само добър търговец на елементи на соларните и отоплитените системи, но и е оторизиран инсталатор на всички видове слънчеви колектори, които предлагаме. Това е неоспоримо предимство що се отнася до гаранция и поддръжка. Лоялността към колеги и партньори е това с което се гордеем, а уважението с което се ползваме у нашите клиенти е градено с години. Ние работим с производители и директни вносители, което прави нашите цени без конкуренция.

Затова ако имате реална оферта- покажете ни я!

Ние ще Ви направим по-добро предложение!!!

Оторизирана фирма инсталатор на слънчеви колектори:
•SUNSYSTEM  •въртящи се колектори Фокус 42
•за вграждане БРАМАК • Слънчев колектор с „HEAT PIPE" тръба и др.

СОЛАР ТЕХНОЛОДЖИ - Безплатна енергия от слънцето!

Вероятно всеки от нас се е замислял как би могъл да ограничи до минимум разходите за електроенергия, без това да е за сметка на комфорта му. За съжаление тенденцията за нарастване цените на енергоносителите ще се запази и за в бъдеще. В търсене на алтернативи, учени от цял свят с надежда се обръщат към Слънцето- най-мощния и неизчерпаем източник на енергия на Земята. В последните години бяха създадени и усъвършенствани редица технологии, позволявящи ефикасно и лесно усвояване и използването на слънчевата енергия.
Слънчевите водно-отоплитени системи са сред най-ефективните топлинни инсталации за възобновяема енергия. Те все по масово навлизат не само в жилищни, но и в обществени и производствени сгради, в развлекателни и спортни центрове, хотели и плувни комплекси.
Как работи една типична слънчева система за подгряване на топла вода?
На покрива (или другаде) се монтира слънчевия колектор. Там се „събира” топлината, отвежда се по тръби до бойлера, а от там – навсякъде, където е необходимо. Задължително условие е бойлера да е със серпентина, тъй като в колектора се загрява не самата вода, а топлоносещата течност (пропилен гликол, което е вид антифриз), която отива в серпентината на бойлера, отдава топлината и се връща за загряване в колектора.   / Виж схемата/ »
Целия този процес е напълно автоматизиран и на практика не изисква никаква човешка намеса.

СОЛАР ТЕХНОЛОДЖИ
соларни системи
отопление
климатици
ВиК
,
052 988 116
0899 11 51 41
my@solartechbg.info

Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Dir.bg
Copyright   © 2009 Solar tech. Всички права запазени
горе